Catalina Obrador — Ca'n Timoner

Nou projecte i curs de ferrer artístic

Projecte en construcció: Ferran Aguiló
Projecte en construcció permanent al pati de ca’ n Timoner:

Hem començat un nou projecte per obrir la casa cap al carrer Bisbe Verger i donar un ús comú al pati, un lloc que fins ara ha estat el magatzem de materials i de preparació d’altres … és un conjunt de treballs de disseny, jardineria, fusteria, de ferrer i voluntariat.
Des del principi volem fer d’aquest espai d’esbarjo un lloc obert i de participació per la seva situació a vorera de carrer, un lloc de treball i d’estança on hi hagui plantes aromàtiques, amb ombres i olors per estar-hi ben a gust.

Projecte en construcció: Ferran Aguiló

quest és un projecte d’intervenció als espais de la casa, com treballs anteriors: és el càs del bar d’ Enric Irueste a la terrassa, de Jaume Canet amb la barana de l’escala, Fernando Romeo i Adriana Meunié a les cortines i els 2monos el bany del pati interior.

Per ara, far uns dies que l’escultor Ferrán Aguiló, ha llevat part de les portes de ferro per donar visibilitat al pati, tant de dins com de fora i així poder veure el conjunt i la totalitat de l’espai, donar forma a les parets, nivells i organitzar els espais a terra .

Pel projecte de la porta necessitam tubs i trossos de ferros de diferents formes. Per això, demanam als soci@s material per a la construcció de la “serp”, sobretot tubs de diferents mides i grossors.

Curs de ferrer:

Projecte en construcció: Ferran Aguiló

Aprofitant l’estança de Ferran Aguiló a ca’n Timoner hem preparat un “Curs de treball en ferro artístic” per a tots els nivells. Les classes són individuals de 90 minuts de duració a impartir segons les necessitats de cada persona. Material inclòs.

Aquí podeu veure l’obra de Ferrán Aguiló.

Seguirem informant!


16/11/2015